ZON-dag

Een dag speciaal voor jou die helemaal in het teken staat van Zelfinzicht & Overzicht in het Nu.

Ben jij mantelouder, werkzaam in de zorg of in het onderwijs of ken jij (of ben jij) iemand die wel een permanente dosis positiviteit kan gebruiken? Dan heb ik goed nieuws voor je want dan zit je hier goed.

Ben jij toe aan een positieve mindset en handvatten om dit vol te houden? Zie jij van nature overal het positieve van in of ben je een piekeraar? Ben je een aanpakker en ga je direct aan de slag of ben je juist iemand die eerst een grondige analyse wil maken. En heb je enig idee hoe jouw gedrag dat van de mensen om je heen beïnvloedt? 

Wanneer je meer inzicht hebt in je eigen gedrag en dat van mensen om je heen worden gesprekken constructiever en houd je meer energie over voor andere dingen. En geef toe, we hebben al genoeg aan ons hoofd dus een extra positieve boost is altijd welkom,

Speciaal voor jou organiseer ik een ZON-dag, een actieve, praktische én inspirerende dag die in het teken staat van Zelfinzicht & Overzicht in het Nu. 

Hoe kun je optimaal gebruik maken van je eigen kwaliteiten als mantelzorger moeder, partner of collega zodat je energie krijgt van de dingen die je doet en een positieven mindset krijgt en/of houdt!

Beschrijving

Deze ZON-dag wordt gehouden in Almere waar je volledig in de watten wordt gelegd met hapjes, drankjes en een lekkere lunch. In een kleine groep gelijkgestemden (maximaal 8 per workshop) gaan we aan de slag.

Ter voorbereiding krijg je een vragenlijst die je in moet vullen, en hiervan stel ik een zogenaamd teamrolprofiel samen. Een handleiding vóór jezelf óver jezelf,  waarin je inzicht krijgt in jouw talenten, valkuilen en manier van communiceren. Hoe handig is dat? Geloof me, er gaat een wereld voor je open! 

Op de dag zelf krijg je door middel van praktische opdrachten inzicht in het teamrolmodel, je eigen rollen én die van je mede cursisten. (tip: neem je partner mee, dan kun je meteen samen aan de slag!) Uiteraard staan we ook uitvoerig stil bij het Overzicht en het omzetten van lijstjes naar actiepunten in Nu en is er voldoende tijd ingelast voor het delen van jouw verhaal en om vragen te stellen.

Host: Dat ben ik Anne. Als ondernemer, trainer, spreker, auteur én mantelouder begeleid ik al meer dan 20 jaar teams, organisaties én individuen om het beste uit zichzelf en de samenwerking te halen. Daarnaast ben ik de bedenker en ontwikkelaar van de 'Kijk naar de Zon' Methode en ervan overtuigd dat je door het consequent toepassen van deze methode voor Positieve Probleemoplossing de beste versie van jezelf zult zijn.

Op dit moment zijn er nog geen data beschikbaar.
Heb je interesse in een ZON-dag. laat me dit dan weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neem ik contact met je op!

ZON-dag

cross