Probeer-het-uit-boek

Welkom in de wondere wereld van de Positieve Probleemoplossing 😉 Tof dat je aan de slag wilt met de Kijk naar de ZON methode en vanaf nu start met het denken in kansen en mogelijkheden in plaats van in beperkingen.

In deze Quick Win voor Positieve Probleemoplossing zet je de eerste schreden op weg naar een Positieve mindset. Maar waar begin je? Hoe kun je een probleem aanpakken en zorg je ervoor dat je de controle (terug) pakt en houdt? In dit werkboek vind je de vijf meest voorkomende valkuilen én een makkelijk schema waarmee ook jij de eerste stap naar rust kunt zetten.

Veel plezier met deze Quick Win, laat je me weten wat je bevindingen zijn?

5,95

Beschrijving

Oefening baart kunst! Door te blijven oefenen met de Kijk naar de ZON methode voor Positieve Probleemoplossing kun je je de techniek eigen maken en wordt denken in kansen en mogelijkheden jouw tweede natuur. Om je een beetje op weg te helpen ontwikkelde ik dit Probeer-het-uit-boek. Een handig werkboek en tevens naslagwerk om lekker aan de slag te gaan.

Wil je effectief aan de slag met de methode en inzicht krijgen in hoe je jouw communicatie én die van anderen beter begrijpt, schrijf je dan in voor één van de ZON-dagen.

cross