De vijf meest voorkomende valkuilen

Hi!

Wat goed dat je de weg naar mijn methode voor Positieve Probleemoplossing hebt gevonden en met mijn easy peasy stappenplan aan de slag wilt.

 

Mijn naam is Anne KienAls ondernemer, trainer, spreker, auteur én mantelouder begeleid ik al meer dan 20 jaar teams, organisaties én individuen om het beste uit zichzelf en de samenwerking te halen.

Ik ben de bedenker en ontwikkelaar van de 'Kijk naar de Zon' Methode en ben ervan overtuigd dat je door het consequent toepassen van deze methode voor Positieve Probleemoplossing de beste versie van jezelf zult zijn.

38 was ik, toen mijn dochter van zeven me huilend op de keukenvloer vond, zwelgend in zelfmedelijden. Alle ballen waren tegelijkertijd op mijn hoofd gevallen. De huisarts noemde me overspannen, mijn dochter concludeerde dat mijn hoofd ‘gewoon’ te vol zat.

Zij had gelijk. (hij overigens ook ;-))

In plaats van dingen op te lossen, stapelden de problemen zich op. Door daarnaast vooral te focussen op dingen waar ik geen invloed op had, was ik slachtoffer geworden van de situatie en daarmee alle controle kwijtgeraakt.

Herkenbaar?

De eerste stap was dus, zoals mijn dochter zo mooi zei: 'Mijn hoofd leegmaken!'

Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Hieronder kun je de vijf meest voorkomende valkuilen én een makkelijk schema waarmee ook jij de eerste stap naar rust kunt zetten.

Veel plezier met deze Quick Win, laat je me weten wat je bevindingen zijn?

Liefs Anne

cross