OVER ANNE

Anne is al jaren zelfstandig ondernemer en eigenaar van trainingsbureau Motivatio. Naast haar passie voor menselijk gedrag heeft Anne een eigen trainings- en vergaderlocatie in Almere: deVLOER, een inspirerende plek die inmiddels door diverse bedrijven wordt gebruikt en verschillende prijzen heeft gewonnen. In 2012 is Anne benoemd Flevolands’ zakenvrouw van het jaar in de categorie ZZP.

Op 1 november 2015 is haar debuut ‘Zonder meer zonder maar’ gelanceerd, over het leven met een kind met een beperking. Op 29 mei 2017 kwam haar tweede boek ‘Verder met de helft’ uit. Hierin beschrijft ze de intense weg die het gezin heeft afgelegd richting epilepsiechirurgie. Op 4 november 2017 heeft Anne een indrukwekkende TEDtalk gegeven.

Door haar ervaring als ondernemer én als moeder van een zorgintensief kind, weet Anne als geen ander hoe belangrijk het is de dingen te doen waar je energie van krijgt. Dit gegeven maakt haar tot een boeiende spreker en trainer.

‘Je hebt altijd de keuze om bij de pakken neer te gaan zitten en in een hoekje te gaan zitten huilen óf om het niet te doen. Ik kies voor het laatste.’

Heb je een vraag, verzoek of boeking voor Anne? Stuur gerust een bericht!

Contact

cross